Felne čelične za automobile

 

Predstavljamo Vam Čelične felne za automobile i kombi vozila 

Ovde se možete upoznati sa modelima Čeličnih felni koje imamo u ponudi za automobile, 4x4 (džip) i kombi vozila. Model Standard i model Hybrid su adekvatno rešenje za opremanje vaših vozila kvalitetnim točkovima bilo kao prvi set felni za vaše vozilo bilo kao drugi set felni pred zimsku sezonu (umesto aluminijumskih), a u rasponu prečnika od 14 do 16 inča.

 

 felne celicne standardne   felne hybrid celicne
Model Standard Model Hybrid

 

Modele čeličnih felni Standard i Hybrid, proizvodi čuvena austrijska kompanija ALCAR GROUP koja u svom sastavu poseduje 6 brendova felni za vozila. ALCAR čelične felne karakteriše kvalitet kao iz prve ugradnje (originalne felne) kao i posedovanje homologacije za razliku od kopija iz Azije (``No Name Felne``). Model Hybrid svojim izgledom podseća na aluminijumske felne, ali je to ipak čelična felna namenjena vozilima iz Volkswagen grupacije, koja Vašem vozilu može dati itekako atraktivan izgled. 

 

 

 

Za UPIT i Poručivanje čeličnih felni, kao i sva dodatna ( tehnička ) pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate na jedan od sledecih kontakt telefona 036-311-141 ili 036-332-605 , ili putem email office(at)gaj.rs sa informacijama o Vašem vozilu (marka, model, godište, motor ) kako bismo mogli da Vam ponudimo odgovarajuće felne za Vaše vozilo, na osnovu tehničkih karakteristika vozila.

 

 KONFIGURATOR ALCAR FELNI (klik na sliku):

 

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2023. - GAJ d.o.o. Kraljevo