Checkpoint Indikatori

Predstavljamo Vam Checkpoint INDIKATORE

Kao ekskluzivni partner kompanije Checkpoint za tržište Srbije i Balkana, možemo Vam ponuditi 4 modela Indikatora za zaštitu felni-navrtki od odvijanja, u zavisnosti od modela felne i veličine matice. Model Checkpoint Original je prvi model ove vrste indikatora na svetu i njemu je primarna funkcija da vizuelno prikaže ako dodje do odvijanja navrtke točka. Modeli Checkpoint DUSTITE i Checkpoint DUSTITE LR pored funkcije indikatora takodje štite navrtku-maticu od prašine i spoljnih faktora. Model Checkpoint CHECKLINK je multifunkcionalni proizvod, i indikator protiv odvijanja navrtke ali i osigurač protiv odvijanja navrtke.

 

   
Checkpoint ORIGINAL Checkpoint DUSTITE

 

   
Checkpoint DUSTITE LR Checkpoint CHECKLINK

 

Više detalja o pojedinačnim modelima Checkpoint Indikatora u našoj ponudi možete pogledati klikom na link ili sliku iznad

Za sve dodatne informacije o Checkpoint Safety Indikatorima i Osiguračima, budite slobodni da nas kontaktirate na jedan od sledecih kontakt telefona 036-311-141 ili 036-332-605 , kao i putem email office(at)gaj.rs  Zapratite naš YouTube kanal za video snimke o felnama, gumama i ostalim proizvodima iz našeg programa.