Kalori


GAJ d.o.o. Kraljevo je UVOZNIK za tržište SRBIJE proizvoda kompanije Kalori. KALORI je kompanija iz Francuske koja se bavi proizvodnjom KONVEKTORSKIH GREJAČA,KLIMA UREĐAJA, VENTILATORA i dodatne opreme za grejanje i klimatizaciju : automobila, autobusa, kamiona, komercijalnih vozila, industrijskih mašina i specijalnih vozila.

Kontakt Tel.

+381 (0) 36 311 141

+381 (0) 36 332 605

Predstavljamo Vam Checkpoint OSIGURAČE

Kao ekskluzivni partner kompanije Checkpoint za tržište Srbije i Balkana, možemo Vam ponuditi 5 modela Osigurača za zaštitu felni-navrtki od odvijanja, (Model Checklink, Model Checklock SQ, Model SafeWheel, Model Rollock, Disc-Lock) u zavisnosti od modela felne i veličine matice. Checkpoint-ov širok asortiman Osigurača (Držača) navrtki osigurava vaše matice na duže. Napravljeni da smanje verovatnoću popuštanja navrtki na točkovima i povećaju sigurnost, držači mogu zaštititi pojedinačne ili susedne matice. Nudimo robustna, rešenja dvostruke namene. koja su dostupna od plastike otporne na toplotu, najlona i nerđajućeg čelika. Od fluoro žute do crvene, Checkpoint držači su dostupni u izboru boja koje odgovaraju vašim brendiranim i sigurnosnim zahtevima.

 

         
Checkpoint CHECKLINK Checkpoint CHECKLOCK SQ

 

 

  

  
Checkpoint SAFEWHEEL Checkpoint Rollock

 

  
Checkpoint DISC-LOCK

 

Više detalja o pojedinačnim modelima Checkpoint Osigurača u našoj ponudi možete pogledati klikom na link ili sliku iznad

Za sve dodatne informacije o Checkpoint Safety Indikatorima i Osiguračima, budite slobodni da nas kontaktirate na jedan od sledecih kontakt telefona 036-311-141 ili 036-332-605 , kao i putem email office(at)gaj.rs  Zapratite naš YouTube kanal za video snimke o felnama, gumama i ostalim proizvodima iz našeg programa.

 

Predstavljamo Vam Checkpoint Indikator CHECKLINK

Model Checkpoint CHECKLINK je multifunkcionalni proizvod. To je i indikator protiv odvijanja navrtke-matice ali i osigurač protiv odvijanja navrtke. Takodje, jedna od funkcija ovog proizvoda je i indikacija u slučaju da dodje do prevelikog zagrevanja točka što će se prepoznati topljenjem Checkpoint CHECKLINK indikatora.

 

  
Checkpoint CHECKLINK

 

FUNKCIONALNOST: 

Checkpoint Checklink povezivanjem dve susedne navrtke točkova sa specijalnim polimerom u prepoznatljivom „S“ obliku obezbeđuje funkciju zadržavanja, uzrokujući otpor olabavljenju navrtki točkova. Ako matica ipak uspe da se olabavi, to će biti naznačeno izobličenjem oblika „S“.

 

BOJE I VELIČINE:

 

 

BENEFITI:

 • Vizuelni pokazatelj kretanja matice
 • Pomaže u sprečavanju otpuštanja matice
 • Ukazuje na moguće kvarove na kočnicama ili ležajevima zbog topljenja
 • Isplativo i jednostavno rešenje za sprovođenje

 

PRIMENA:

 Uglavnom se Checkpoint CHECKLINK koristi za komercijalna vozila kao što su kamioni, autobusi, poljoprivredna vozila, radne mašine, transporteri opasne robe itd. Takođe se koristi u industrijskom sektoru i svuda gde sigurnosni pričvršćivači - navrtke mogu popustiti zbog jakih vibracija.

 

Predstavljamo Vam Checkpoint Indikator DUSTITE

Model Checkpoint DUSTITE pored funkcije indikatora takodje štiti navrtku-maticu od prljavštine i spoljnih faktora. Njemu je primarna funkcija da vizuelno prikaže ako dodje do odvrtanja navrtke-matice točka, ili ako dodje do prevelikog zagrevanja točka što će se prepoznati topljenjem Checkpoint DUSTITE indikatora.

 

  
Checkpoint DUSTITE

 

FUNKCIONALNOST

Checkpoint Dustite® kombinuje indikator olabavljene matice točkova i zaštitnu kapicu u jednom. Idealan za komercijalna vozila, Dustite® može da ukaže na pomeranje navrtki točkova i zaštiti ih od širokog spektra spoljnih elemenata kao što su voda, prljavština, soli na putu i ​​nakupljanje rđe. Postavljanjem Dustite®-a u prepoznatljiv položaj na točkovima vozila, poput tačke do tačke, svako kretanje navrtke se na prvi pogled jasno vidi tokom vizuelnih provera. Još jedna od funkcionalnosti je i mogućnost da se Dustite® istopi i ukaže na probleme pregrevanja.

 

BOJE I VELIČINE:

 

BENEFITI

 • Brz i lak vizuelni indikator kretanja matice
 • Zaštita od vremenskih uticaja, korozije i opšteg habanja
 • Topi se na određenoj temperaturi da bi se istakli problemi sa pregrevanjem kočnica
 • Isplativ i jednostavan za primenu, najkvalitetniji

 

PRIMENA:

Uglavnom se Checkpoint DUSTITE koristi za komercijalna vozila kao što su kamioni, autobusi, poljoprivredna vozila, radne mašine, transporteri opasne robe itd. Takođe se koristi u industrijskom sektoru i svuda gde sigurnosni pričvršćivači - navrtke mogu popustiti zbog jakih vibracija.

 

Predstavljamo Vam Checkpoint Indikator DUSTITE LR

Model Checkpoint DUSTITE LR pored funkcije indikatora takodje štiti navrtku-maticu od prašine i spoljnih faktora. Njemu je primarna funkcija da vizuelno prikaže ako dodje do odvrtanja navrtke-matice točka, ili ako dodje do prevelikog zagrevanja točka što će se prepoznati topljenjem Checkpoint DUSTITE LR indikatora.

 

  
Checkpoint DUSTITE LR

 

FUNKCIONALNOST:

Checkpoint Dustite LR® kombinuje indikator olabavljenih matica na točkovima i zaštitnu kapicu u jednom, kako bi ukazao na pomeranje matica na točkovima i zaštitio ih od spoljnih elemenata kao što su voda, prljavština, soli na putu i ​​nakupljanje rđe. Postavljanjem Dustite LR u prepoznatljiv obrazac kao što je tačka do tačka, svaki pokret navrtke se na prvi pogled jasno vidi. Takodje, u slučaju pregrevanja, Dustite LR® će se istopiti i ukazati na probleme sa pregrevanjem. 

 

BOJE I VELIČNE:

 

 

BENEFITI:

 • Specifično za točkove sa oblogama i prstenovima
 • Trenutni vizuelni pokazatelj kretanja
 • Topi se na određenoj temperaturi da bi se istakli problemi sa pregrevanjem kočnica
 • Zaštita od vremenskih uticaja, korozije i opšteg habanja
 • Isplativo i jednostavno rešenje za sprovođenje

 

PRIMENA:

Uglavnom se Checkpoint DUSTITE LR koristi za komercijalna vozila kao što su kamioni, autobusi, poljoprivredna vozila, radne mašine, transporteri opasne robe itd. Takođe se koristi u industrijskom sektoru i svuda gde sigurnosni pričvršćivači - navrtke mogu popustiti zbog jakih vibracija.

 

Predstavljamo Vam Checkpoint Indikator ORIGINAL

Model Checkpoint ORIGINAL je prvi i originalni model ove vrste indikatora na svetu i njemu je primarna funkcija da vizuelno prikaže ako dodje do odvrtanja navrtke-matice točka, a sve sa ciljem da vozač lako primeti tu nepravilnost (olabavljene matice) na točku na vreme. Takodje, još jedna od funkcija je i indikacija usled prevelikog zagrevanja točka što će se prepoznati topljenjem Checkpoint ORIGINAL indikatora. 

 

  
Checkpoint ORIGINAL

 

FUNKCIONALNOST:

Checkpoint® vizuelno ukazuje na kretanje matice. Postavljanjem kontrolnih tačaka (indikatora) u prepoznatljiv obrazac, kao što je to tačka do tačke, svaki pokret matice se na prvi pogled jasno vidi. Ovo pomaže vizuelnom pregledu navrtki, identifikujući kada se navrtka olabavi, kako bi se sprečilo otpuštanje točka. Takodje se ovaj indikator i topi na odredjenoj temperaturi da bi se istakli problemi sa pregrevanjem točka

 

BOJE I VELIČINE:

 

BENEFITI:

 • Trenutni vizuelni pokazatelj kretanja matice 
 • Ukazuje na moguće kvarove sa kočnicama ili ležajevima zbog topljenja
 • Isplativo rešenje i jednostavno za sprovođenje

 

PRIMENA:

Uglavnom se Checkpoint ORIGINAL koristi za komercijalna vozila kao što su kamioni, autobusi, poljoprivredna vozila, radne mašine, transporteri opasne robe itd. Takođe se koristi u industrijskom sektoru i svuda gde sigurnosni pričvršćivači - navrtke mogu popustiti zbog jakih vibracija.