KALORI & Eberspacher program

 kalori-actualites

 

KALORI je kompanija iz Francuske koja se bavi proizvodnjom : KONVEKTORSKIH GREJAČA, KLIMA UREÐAJA , VENTILATORA, kao i dodatne opreme za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju vozila (automobila , autobusa, kamiona, komercijalnih vozila, industrijskih mašina i specijalnih vozila).

GAJ d.o.o. je od  2002.godine uvoznik i distributer za tržište Srbije proizvoda  kompanije KALORIVršimo ugradnju svih proizvoda iz asortimana KALORI, takodje Vam nudimo i mogućnost rada na terenu, gde bi naši majstori kod Vas ili na dogovorenom mestu izvršili ugradnju nekog od navedenih proizvoda.

Evropski lider u proizvodnji i dizajnu HVAC sistema (heating-ventilating-air conditioning) za specijalna i industrijska vozila, KALORInudi inovativna i efektivna rešenja a prema ISO 9001 standardu. Sa dinamičnim R&D odeljenjem i respektabilnim tehničkim i tehnološkim resursima, uključujući klimatsku komoru velikog kapaciteta, KALORI nudi inovativne i po ceni konkurentne proizvode kako bi odgovorio na sve veću tažnju sa automotive tržišta. KALORI je široko zastupljen u Francuskoj a 40% proizvodnje je usmereno za izvoz.

KALORI je 2018.godine promenio ime u Eberspaecher-Kalori, posto je doslo do akvizicije Kalori-a od strane Eberspaecher, nemacke kompanije koja je svetski lider u proizvodnji HVAC opreme za transportnu industriju. Na osnovu dugogodišnje uspešne saradnje sa kompanijom KALORI, koja je sada deo Eberspaecher grupacije, u prilici smo da Vam ponudimo i druge proizvode iz programa Eberspaecher grupacije, kao što su : parking klime za kamione, grejači za vozila i putni frižideri.

 

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2024. - GAJ d.o.o. Kraljevo