O nama

- Preduzeće GAJ d.o.o. iz Kraljeva je preduzeće za untrašnju i spoljnu trgovinu koje posluje na tržištu Srbije od 1990.godine. Naša delatnost je prodaja (uvoz i distribucija) svih vrsta pneumatika za putnički, poluteretni i teretni saobraćaj kao i za industrijske mašine i poljoprivredni program. Novina u našoj ponudi su moto-gume renomiranih svetskih proizvodjača.

- Od 2002.godine postajemo zvanični uvoznici i distributeri kompanije KALORI. KALORI je kompanija iz Francuske koja se bavi proizvodnjom konvektorskih grejača,klima uređaja, ventilatora i dodatne opreme za grejanje i hlađenje vozila. Vršimo ugradnju svih proizvoda iz asortimana KALORI, takodje Vam nudimo i mogućnost rada na terenu, gde bi naši majstori kod Vas ili na dogovorenom mestu izvršili ugradnju nekog od navedenih proizvoda.

- Od 2010. godine pored pneumatika i proizvoda iz KALORI programa, naš portfolio proizvoda koje uvozimo i distribuiramo na tržištu Srbije smo proširili sa gumenim gusenicama, lancima za sve tipove vozila, reflektujucim trakama za obelezavanje vozila, felnama za teretni, poluteretni i putnički program, kao i vazdušnim jastucima za kamione i autobuse.

Podaci o kompaniji

GAJ d.o.o. Kraljevo
Karadjordjeva 11a
36000 Kraljevo
Tel. 036/311-141
Tel/Fax 036/332-605
Mob. 060/425-48-63
Email Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Follow us

gal amblem

Pokreće (c) 2010-2024. - GAJ d.o.o. Kraljevo